Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Ferm Service S.r.l.
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 2 pareri
Protectia muncii si riscuri in SSM
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Protectia muncii si evaluare riscuri in SSM

Evaluare riscuri firma care ofera consultanta, acoperind toata gama de activitati din domeniul securitatii si sanatatii in munca, situatiilor de urgente(P.S.I.) in conformitate cu normele metodologice de aplicare a prevederilor Legilor nr. 319/2006 (protectia muncii) si nr. 307/2006 (P.S.I.).
Noi, in calitate de specialisti in Securitate si Sanatate in Munca (SSM), cu seriozitate si profesionalism va oferim solutii si asistenta tehnica pentru toate aceste probleme : consultanta in activitatea de Protectia Muncii si Evaluare de riscuri.
Experienta de peste 6 ani ne-a invatat semnificatia unor servicii de calitate , importanta respectarii termenelor, de aceea oferim cele mai bune servicii. Firma noastra da dovada de corectitudine, etica in afaceri, profesionalism in tot ceea ce intreprindem, confidentialitate si rapiditate in tratarea problemelor, pentru a gasi cele mai bune solutii adaptate cerintelor clientilor nostri. Ne bazam pe o comunicare deschisa si continua, fiind orientantati catre client, pentru a actiona in interesul companiei dumneavoastra.
Pentru mai multe informatii legate de protecia muncii ( sanatate si securitate in munca) sau P.S.I., nu ezitati sa ne contactati fie cu ajutorul formularului de contact de pe site pe care l-am pus la dispozitia dumneavoastra, fie ne puteti suna la tel. 0729899481
Din Gura in Gura
Alte Produse